3bits Guldpartner på D-Congress 2023

Den 8-9 mars 2023 är D-Congress tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Redan efter lunch på onsdagen presenteras ett starkt talarprogram i Kongresshallen följt av välkomstmingel. Utställningen öppnar på torsdagen med tid för nätverkande och talarprogram på inte mindre än 7 scener med olika fokus på e-handel.

D-Congress 2023

Temat på D-Congress 2023 är Profitable Creativity – the ability to apply creative thinking to drive better results. Missa inte en av höjdpunkterna från NRF när Jack Stratten, Head of Trends på Insider Trends och retailexpert, visar spännande analyser och spaningar hur den fysiska butikshandeln kan lära av e-handeln i Kongresshallen redan på eftermiddagen den 8 mars.

Vi på 3bits är som vanligt stolt guldpartner till D-Congress, ni hittar oss i monter G03:06 där vi gärna pratar e-handel och visar upp appen som vi byggt till Unident för enkel orderläggning och inventering direkt från lagret på tandläkarklinikerna. Förra året sålde eventet slut, missa inte att säkra din plats så ser vi fram emot att ses!

Läs mer på vår eventsida.

D-Congress by Svensk Handel