3bits Guldpartner på D-Congress 2024

Den 6-7 mars träffas 3000 inom handeln återigen på Svenska Mässan för D-Congress. Nytt för i år är att talarprogrammet den första dagen i Kongresshallen utökas med ytterligare en scen. På torsdagen öppnar utställningen med över 100 utställare på plats och 7 scener med talare inom olika områden inom e-handeln. Huvudtemat för D-Congress 2024 är Innovation for Impact.

D-Congress

Bland de 50 sessionerna på scenerna kommer ämnen som Framtidens hållbara e-handelsleveranser, Retail Media - Den tredje vågen av marknadsföring, Regenerativ konsumtion och handel, Digitalisering av B2B och EUs Green Deal behandlas.

Vi på 3bits är som vanligt stolt guldpartner till D-Congress. I vår monter G03:06 kommer vi att visa och prata om vår Blueprint för e-handel och kundportal. Detta är två sajter specifikt framtagna för att snabbt och effektivt sätta grunden i våra projekt. Redan från start har vi förberett Blueprint för flera av de marknadsledande e-handelsplattformarna. Med Blueprint som grund bygger vi sajter med fantastisk prestanda där design samt utformning kan anpassas helt baserat på era behov. Att utgå från Blueprint i ett projekt kapar både kostnad och kalendertid i projekten och slutresultatet blir en storefront eller kundportal som ägs helt av dig som kund utan månadsavgifter eller beroenden till en viss underliggande plattform. Detta ger dig möjlighet att fullt ut dra nytta av composable arkitektur för ökad flexibilitet.

Forbes har utnämnt D-Congress till det största eventet inom handel och e-handel i Norden som erbjuder värdefulla insikter och möjligheter för samarbete och nätverkande, vi ses där!

Läs mer på vår eventsida.

D-Congress by Svensk Handel