Effektiva e-handelsprojekt där B2B möter B2C - Lunchseminarium med Litium och 3bits i Göteborg

  01 feb 2016

Välkomna till 3bits lokaler på Lilla Bommen 5C, 5 minuters promenad från Centralstationen i Göteborg. Vi kommer att bjuda både på lunchmackor och en stor portion inspiration och idéer vad man kan göra med en modern digital B2B-lösning.

3bits' office

Varje verksamhet har sina specifika krav, inga avancerade webb- och e-handelslösningar är standard. Men många smarta funktioner kan anpassas och användas inom helt olika områden, det är sådan kunskap vi samlar på oss inom alla typer av projekt vi genomför. Vi kommer att prata om olika funktioner inom B2B-lösningar som vi har implementerat med inspiration från B2C. Konsumentsajternas enkelhet och effektivitet och hur vi människor beter oss som konsumenter driver nu företagen i samma riktning, hur förbereder sig ditt företag inför resan mot en modern e-handel?

Litiums e-handelsplattform är speciellt anpassad för försäljning mellan företag och stöttar från början komplexa prisstrukturer, self-service och de viktigaste processerna som skiljer B2B från konsumentförsäljning. Plattformen hanterar både e-handel, produkthantering och webbinnehåll vilket betyder att du kan jobba med både marknadsföring, produktberikning och orderhantering i ett och samma system.

Tillsammans skapar 3bits och Litium effektiva e-handelsprojekt och har med gemensam kunskap och erfarenhet även en stor förståelse för affärsbehoven för detaljhandeln, renodlade e-handlare och kvalificerad B2B-försäljning. Litium är Nordens ledande plattformsleverantör för affärskritisk e-handel, produktmarknadsföring och inspiration online. 3bits utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Focus Nordic och Scandinavian Photo.

Välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

 

Var: 3bits Consulting, Lilla Bommen 5C, 411 04 Göteborg

När: Torsdag 25/2 11:30-12:30

3bits och Litium hälsar välkommen 11:30-11:40

Skapa mer affärer och starkare kundrelationer med Litiums e-handelsplattform 11:40-12:10

Inspiration och idéer från riktiga kundcase där B2B möter B2C 12:10-12:30

Vi finns tillgängliga efteråt för frågor.