3bits söker en affärsutvecklande projektledare

3bits söker dig som är en driven projektledare med teknisk kompetens som brinner för affärsutveckling och e-handel. Vi söker en initiativrik och självgående medarbetare för att utveckla och projektleda intressanta e-handelsprojekt och avancerade webblösningar tillsammans med oss.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Du kommer att agera som en intern representant för kunden, det blir således viktigt att förstå vad kunden vill ha och varför för att kunna driva kravställningen internt. Med affärsutvecklande menar vi att denna roll måste vara drivande hos kunden med att hitta förbättringar och lösningar och vara engagerad och insatt i kundens verksamhet. Som projektledare ansvarar du för att driva projekten på ett strukturerat och resultatorienterat sätt så att målen nås inom budget, tid och med hög kvalitet. Du kommer att leda ett av teamen och driva dess projekt i ett nära samarbete med både kund och utvecklingsteamet för att säkerställa att projekten genomförs effektivt med de bästa förutsättningarna. Uppföljning och en tät dialog med kunden är en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du kommer i högsta grad att vara med och bygga kundrelationer.

Vem är du?

För att trivas som affärsutvecklande projektledare hos oss ser vi att du är en social person som tycker om att samarbeta och kommunicera både med dina kollegor och kunder. Du har vana att leda och inspirera teammedlemmar. Som person är du driven och söker alltid lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är van att bygga relationer och trovärdighet både internt och externt och du skapar möjligheter snarare än att vänta på instruktioner. Du har en stor teknisk förståelse och har lätt att förstå olika system och hur dessa hänger samman. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handel. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Lindex, Ragn-Sells och Focus Nordic i en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är självklart för alla anställda. För att vi liksom du ska utvecklas lägger vi även stora resurser på utbildningar, konferenser och intressant litteratur. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kommer att förekomma.

 

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Omfattning på tjänst: Heltid

Lön: Fast lön 

 

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontakta Stefan Winterlén, VD, 0708-88 39 39.