Tjänster

Vi har tjänster som PIM, lasttester, kundportaler, punchout och helhetslösningar för e-handel. Kontakta oss för mer information så berättar vi mer detaljer om de olika tjänsterna.

3bits Smart Start

3bits Smart Start

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris.

3bits Flow

3bits Flow – en helhetslösning för e-handel

3bits Flow är ett One-Stop-Shop-koncept där vi tar ett helhetsgrepp för att få i gång eller förbättra er digitala affär. I konceptet ingår en komplett e-handel där vi hjälper till hela vägen, från A-Ö.

Kundportaler

Kundportaler för självservice

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla kundportaler tillsammans med våra kunder. I en tid när allt mer digitaliseras dyker kundportaler i olika former upp på fler och fler ställen. De blir också mer funktionella. Ofta är en kundportal en webbaserad lösning där kunder kan logga in för att få tillgång till information och kunna utföra en del uppgifter som kundservice annars behöver hjälpa till med.

Uppgradering av plattform

Uppgradering av plattform

Att uppgradera en plattform kan kännas som ett stort och komplext projekt, men vi på 3bits har lång erfarenhet av att hålla en e-handelslösning up-to-date. Vi genomför flera sådana projekt varje år och med en genomtänkt process kan du vara trygg att din lösning är aktuell och bättre rustad.

Punchout

Punchout-lösning för e-handel via inköpssystem

Många företag kräver i dag att en order går genom deras eget inköpssystem och då kan en så kallad punchout-lösning vara ett sätt att förenkla inköpen för den här typen av kunder. Punchout är en teknik som gör det möjligt för inköpssystem att samverka med e-handelsbutiker.

Välja plattform

Välja plattform

Att välja e-handelsplattform kräver både erfarenhet och kontakter med tänkbara plattformar för att kunna göra en komplett och effektiv utvärdering. Vi har över 16 års erfarenhet av detta och hjälper gärna till att ställa upp kravbilden mot funktionalitet i olika plattformar för att på så sätt skapa bästa möjliga beslutsunderlag för er satsning.

PIM

PIM

Med en bra PIM-lösning så kan ni hantera produktinformationen i ett centralt system på ett effektivt sätt och kan säkerställa hög kvalitet på informationen. Oavsett kanal eller marknad kan ni få en överblick och sköta informationen som hjälper till att sälja era produkter.

DAM

DAM

För att kunna hantera stora mängder information där flera personer är inblandade i olika processer är det viktigt med ett system som stödjer arbetet i vardagen och underlättar samarbetet. Ett DAM – Digital Asset Management, kommer att hjälpa er att kunna lagra, dela och organisera digitala tillgångar för hela företaget på ett effektivt sätt.

E-handel till en fast månadskostnad

E-handel till en fast månadskostnad

Vi har tagit fram ett upplägg där vi kan erbjuda en fullt kundanpassad och integrerad e-handelslösning baserad på Litium, Omnium, Bizzkit eller nopCommerce till en fast hyreskostnad per månad. I detta upplägg hyr man lösningen på ett 3-årigt avtal och i priset inkluderas hela grundprojektet, löpande fixar och justeringar för till exempel nya browserkrav eller legala krav.

Specifikationsprojekt

Specifikationsprojekt

Alla våra projekt tar sin början i ett specifikationsprojekt som leder till en detaljerad specifikation. Under denna workshop tittar vi på era krav och behov. Vi mappar funktionalitet mot våra plattformar och får fram en nettolista på integrationer och specialfunktionalitet som måste anpassas. Vi pratar form och färg, kundresan och hur man ska tänka användarvänligt (UX).

Pentest

Automatiserat sårbarhetstest

I och med att GDPR ställer tydliga krav på att man säkrar upp sina system mot intrång och dataläckage så erbjuder vi en tjänst kring automatiserad kontroll av sårbarheter i webblösningar.

Swish

Betalintegration - Swish

När Swish lanserades på bred front för e-handeln var det självklart att e-handlare ville vara med redan från början. Genom att erbjuda Swish som ett komplement till andra betalalternativ kan kundupplevelsen göras ännu bättre.

Lasttester

Lasttester

Vi använder OctoPerf som verktyg för lasttester för att skapa användarscenarier, generera last utifrån scenarierna och sedan presentera resultatet av lasttesterna. Genom att lasttesta kan man både få ett mått på systemets begränsningar, samt värdefull information om hur man bäst använder sina befintliga resurser.

Sajtanalys

Sajtanalys

Har ni inte tid eller möjlighet att se över sajten regelbundet? 3bits kan nu erbjuda våra kunder en sajtanalys för att gå igenom hur er sajt skulle kunna bli ännu bättre, allt från en grundläggande SEO-genomgång till en mer ingående ordanalys. Vi tittar även på funktioner, design, innehåll, sociala medier och ger tips på spaningar och inspiration runt om i e-handelsvärlden.