E-handel till en fast månadskostnad

Vi har tagit fram ett upplägg där vi kan erbjuda en fullt kundanpassad och integrerad e-handelslösning baserad på Litium, Omnium, Bizzkit eller nopCommerce till en fast hyreskostnad per månad. I detta upplägg hyr man lösningen på ett 3-årigt avtal och i priset inkluderas hela grundprojektet, löpande fixar och justeringar för till exempel nya browserkrav eller legala krav.

Vi uppdaterar underliggande plattform löpande så länge det är minorversioner. Majorversioner uppdateras var tredje år. Drift och support är också inkluderat i priset. Det som tillkommer är ytterligare funktioner som man som kund vill addera till systemet om man till exempel gör ett byte eller uppgradering av affärssystem som kräver att integrationen byggs om.

Tanken med detta erbjudande är att man som kund ska få en trygghet och säkerhet kring kostnaden varje månad. Vi garanterar att hålla igång och drifta e-handeln och hålla den up-to-date, utan några överraskningar kring kostnad. Detta är inte tillämpningsbart på precis alla case, men flera kan nyttja detta upplägg.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande om en e-handelslösning till en fast månadskostnad och vilka fördelar denna modell kan ha för er.

3bits Smart Start

Vi kan även erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Kontakta oss

*
3bits Smart Start