3bits Smart Start

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris.

3bits Smart Start

Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Det finns några olika tillval som kan göras om du önskar hjälp med att migrera data från befintlig lösning eller om du väljer en plattform som saknar CMS och önskar komplettera med Sanity eller Contentful. Kostnad för plattform tillkommer samt eventuell drift av själva storefronten. Det går även välja till ytterligare PSP och konfiguration i GTM. För Transportadministration (TA) går det att välja till Ingrid eller nShift. I 3bits Blueprint ingår ett ramverk för att effektivt kunna bygga integrationen mot ERP. Vi kan även som ett tillval göra integrationen hela vägen mot ert ERP i många fall, men det beror på vilket affärssystem ni har.

När väl Smart Start-projektet är genomfört är det fritt fram att göra anpassningar eller tillägg till lösningen. Källkoden är öppen och kan vidareutvecklas precis som ni önskar. Den resan hjälper vi gärna till med. Vi har jobbat med fantastiska kunder sedan 2008 och har ofta väldigt långa och givande kundrelationer. Hör av dig så berättar vi mer om oss och 3bits Smart Start om du också vill komma igång snabbt med din butik online.

Pris från 549 000 SEK.

Boka ett möte redan nu i Stefans kalender.

Boka in ett möte

Hör av dig så berättar vi mer om oss och 3bits Smart Start - en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris.

*