Grunden till blixtsnabb och modern e-handel – 3bits Blueprint

Aldrig någonsin har blixtsnabb prestanda och skalbarhet varit så viktig som nu, e-handeln har mognat och kunder kräver snabbare, smartare och modernare lösningar. Hastighet har blivit ett måste för att ranka bland sökmotorerna. Blueprint är 3bits ramverk för e-handel, en storefront för att skyndsamt komma ut på marknaden med den absolut senaste tekniken – snabbare, säkrare och stabilare.

Ramverk till din e-handel

Vi på 3bits har utvecklat en storefront för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

3bits Blueprint

E-handel handlar aldrig enbart om teknik, men med ett modernt ramverk i botten kan du fokusera på din affär och vara trygg i att du har en välfungerande teknik på plats. Blueprint är en färdig e-handdelssajt byggt som en SPA (Single Page Application) och ger dig en bra start när du ska uppgradera eller starta upp din e-handel. 3bits Blueprint ger inte bara överlägsen prestanda och användarupplevelse utan kapar även projekttid och kostnad jämfört med ett traditionellt e-handelsprojekt.

Vi har lagt ner många timmar för att bygga en e-handelssajt så som vi vill ha den så att du slipper börja från noll. Se 3bits Blueprint som ett boosterpaket där du snabbt kommer igång med allt det viktiga och sedan kan vi i stället lägga energi på att anpassa systemet efter dina unika krav och profil.

Vi har valt att kalla det Blueprint – för detta är verkligen grundritningen till en lyckad e-handelsstart och ett sätt att snabbt komma ut på marknaden.

Blueprint är som ett skal med färdig UX för de viktigaste av e-handelns traditionella funktioner som:

  • Blixtsnabb sök
  • Filtrering av produkter
  • Varukorg
  • Favoritlista
  • Inloggning och registrering av kund

Tillgänglighet och kundupplevelse

I en modern e-handel är en friktionsfri kundupplevelse (CX) kanske det enskilt viktigaste elementet för ökad konvertering. Därför har vi lagt ner mycket tid på att finslipa de små detaljerna och att hitta flöden som är bekanta och enkla att använda. Mycket tanke har också lagts ner på tillgänglighet, en del av Sveriges befolkning har någon funktionsvariation och en modern lösning måste i dag vara anpassad för så många som möjligt.

Självklart stöder systemet alla skärmstorlekar och enheter som mobil, plattor samt desktop och fungerar i moderna webbläsare.

3bits Blueprint

Plattformar

Vi har valt att bygga 3bits Blueprint oberoende av plattformsval, men vi har förberett för Litium, Omnium, Bizzkit och Norce initialt. Men det behöver inte stanna där, andra plattformar som har ett öppet WebAPI kan integreras med Blueprint. Med hjälp av stabila PIM och CMS i botten kan vi erbjuda ett komplett ekosystem för en modern e-handel. Integrationer mot ERP och andra verksamhetssystem är också alltid en del av lyckade e-handelsprojekt för att kunna skapa effektiva flöden och processer. Vi på 3bits har lång erfarenhet av att integrera olika system för att bygga e-handel som passar olika verksamheter.

Tekniken bakom 3bits Blueprint

Blueprint är byggd som en Single Page Application. En hel del information på en webbsida är samma oavsett vilken sida på sajten du befinner dig på. För att undvika att hämta samma information om och om igen kan en SPA-applikation förbättra prestandan avsevärt genom att bara hämta informationen som är ny. Detta ger förutsättningar för korta svarstider och snabb rendering och genom att använda olika cache-strategier kan informationen visas snabbare på e-handelssajten.

3bits Blueprint

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Pris från 549 000 SEK.

Kontakta oss gärna för att boka in en demo av 3bits Blueprint – grunden till blixtsnabb och modern e-handel så berättar vi mer om lösningen.

3bits Smart Start

Boka in en demo

Kontakta oss för en demo av 3bits Blueprint - vår grundsajt byggd på SPA-teknik för blixtsnabb prestanda.

*