Event

D-Congress 2024 - Innovation for Impact

Den 6-7 mars träffas 3000 personer inom handeln återigen på Svenska Mässan för D-Congress. Nytt för i år är att talarprogrammet den första dagen i Kongresshallen utökas med ytterligare en scen. På torsdagen öppnar utställningen med över 100 utställare på plats och 7 scener med talare inom olika områden inom e-handeln. Huvudtemat för D-Congress 2024 är Innovation for Impact.

D-Congress 2023 - Profitable Creativity

Den 8-9 mars 2023 är D-Congress tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Redan efter lunch på onsdagen presenteras ett starkt talarprogram i Kongresshallen följt av välkomstmingel. Utställningen öppnar på torsdagen med tid för nätverkande och talarprogram på inte mindre än 7 scener med olika fokus på e-handel.

Inspirationseftermiddag och AW på 3bits med Radar

Torsdagen den 2 februari kan vi hälsa välkomna till oss på 3bits på Lilla Bommen i Göteborg för en inspirationseftermiddag och AW. Vi har sett fram emot att få bjuda in till ett fysiskt event och hoppas att du och dina kollegor har möjlighet att komma och prata e-handel och hänga med oss.

Wholesale Arena 2022

Wholesale Arena är eventet för alla inom partihandeln som arrangeras av Svensk Handel den 16 november på Epicenter i Stockholm. 3bits finns på plats som stolt guldsponsor. Eventet har ställts in av Svensk Handel och kommer inte att gå av stapeln som planerat.

Karriärum på JTH 2022

Den 9 november arrangerar Jönköpings Tekniska Högskola sin återkommande näringslivsdag - Karriärum. Mässan där 1500 ingenjörsstudenter kan nätverka med företag för att leta praktikplats, examensarbete och jobb.

D-Congress 2022 - E-commerce as entertainment

E-handeln blir allt starkare förknippad med underhållning. Gamification ökar i betydelse och live shopping och social commerce är redan mainstream. Nu kommer The metaverse, en virtuell verklighet som kan komma att förändra hur vi tänker kring konsumtion. Huvudtemat för D-Congress 2022 är E-commerce as entertainment.

D-Congress 2021

Den 28 oktober 2021 kan hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln äntligen träffas igen fysiskt på Svenska Mässan i Göteborg för att nätverka och ta del av de senaste insikterna inom e-handeln på D-Congress.

Marknadschefskongressen 2021

Den 19 oktober är det dags för Marknadschefskongressen 2021. 3bits är med som Partner och ser fram emot ett program med inspiration, kunskap och nätvärkande för alla inom marknad och kommunikation.