Nyheter

Partnerskap med Contentful

Vi är glada att kunna meddela att vi har ingått partnerskap med Contentful för att kunna erbjuda ett CMS som komplement till vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start, om man väljer en plattform som saknar CMS.

Partnerskap med Omnium

Vi är glada att kunna berätta att vi ingått partnerskap med norska Omnium som är en av de marknadsledande plattformar som vi använder för vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start.

Unidents app ger enkel lagerpåfyllning och inventering med QR-koder

Unident vände sig till 3bits för att ta fram en app som via QR-koder scannar in varorna i webbshoppens varukorg, direkt från lagret på tandläkarklinikerna. Fram till nu har det varit en tidsödande process att se vad som behöver fyllas på i lagret och sedan söka upp dessa varor online. Det är även möjligt att enkelt inventera via appen.

3bits Guldpartner på D-Congress 2023

Den 8-9 mars 2023 är D-Congress tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Redan efter lunch på onsdagen presenteras ett starkt talarprogram i Kongresshallen följt av välkomstmingel. Utställningen öppnar på torsdagen med tid för nätverkande och talarprogram på inte mindre än 7 scener med olika fokus på e-handel.

Partnerskap med FACT-Finder

Vi har under många år haft gemensamma kunder och arbetat tillsammans med Loop54. Vi är nu glada att jobba vidare med partnerskapet med FACT-Finder som efter förvärvet av Loop54 erbjuder sök-, merch- och personaliseringslösningar för B2C och B2B e-handel.

3bits för Musikhjälpen 2022

Vi på 3bits tycker att det är självklart att alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det är just nu 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan.

Norce presenterar B2B-guiden

Vår plattformspartner Norce har satt ihop en B2B-guide där du bland annat får tips om vad du kan tänka på när du ska digitalisera produktinformation, kanske har ni ingen direkt närvaro på webben alls i dag att tala om – var börjar man då.

Rundabordssamtal på 3bits i Jönköping 30/11 och 31/1

Vi på 3bits i Jönköping hälsar dig välkommen till en spännande förmiddag där vi delar kunskap och erfarenheter. Hur du optimerar produktdata för att passa kundresan och hur du kan arbeta mer effektivt med sökmotorsoptimering och digital marknadsföring är några frågor vi tänker ställa och diskutera i ett gratis seminarium och rundabordssamtal.