Nyheter

Partnerskap med FACT-Finder

Partnerskap med FACT-Finder

Vi har under många år haft gemensamma kunder och arbetat tillsammans med Loop54. Vi är nu glada att jobba vidare med partnerskapet med FACT-Finder som efter förvärvet av Loop54 erbjuder sök-, merch- och personaliseringslösningar för B2C och B2B e-handel.

3bits för Musikhjälpen 2022

3bits för Musikhjälpen 2022

Vi på 3bits tycker att det är självklart att alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det är just nu 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan.

Norce presenterar B2B-guiden

Norce presenterar B2B-guiden

Vår plattformspartner Norce har satt ihop en B2B-guide där du bland annat får tips om vad du kan tänka på när du ska digitalisera produktinformation, kanske har ni ingen direkt närvaro på webben alls i dag att tala om – var börjar man då.

Rundabordssamtal på 3bits i Jönköping 30/11

Rundabordssamtal på 3bits i Jönköping 30/11 och 31/1

Vi på 3bits i Jönköping hälsar dig välkommen till en spännande förmiddag där vi delar kunskap och erfarenheter. Hur du optimerar produktdata för att passa kundresan och hur du kan arbeta mer effektivt med sökmotorsoptimering och digital marknadsföring är några frågor vi tänker ställa och diskutera i ett gratis seminarium och rundabordssamtal.

3bits kickoff Gullmarsstrand 2022

Inspiration och teambuilding på 3bits kickoff

Äntligen kunde vi resa på kick off igen! I september åkte vi på 3bits till Gullmarsstrand för några dagar med inspiration och teambuilding. Härliga dagar tillsammans i Fiskebäckskil!

Textilhuset punchout

Textilhusets punchout för e-handel via inköpssystem

För smidigare beställning för kunderna som behöver göra sin order genom deras eget inköpssystem utvecklades Textilhusets punchout-lösning så att de därifrån kan klicka sig vidare till e-handeln där de enkelt kan beställa ur det stora sortimentet som webbshoppen erbjuder.

Norce

Norce – ny plattformspartner

Vi på 3bits är glada att välkomna Norce som ny plattformspartner – en nordisk ledare inom SaaS för handel. Storm Commerce och Jetshop har gått ihop och jobbar nu tillsammans som Norce.

Cabletronic

3bits utvecklar en ny e-handel tillsammans med Cabletronic

Tillsammans med Cabletronic skapar 3bits en ny e-handelssajt baserad på Litium 8. Cabletronic är lokaliserade i Stockholm och är en ledande leverantör av produkter och lösningar inom bland annat AV, Broadcast, Medical, Event-Scen-Upplevelse och Processindustri.

D-Congress

Vinn biljetter till D-Congress 2022

Den 28 april är det äntligen dags att ses på D-Congress på Svenska Mässan igen! Vi har 2 fribiljetter till dagen, jobbar du med detaljhandel eller varumärke så gå in på vår LinkedIn eller Facebook för chansen att vara på plats.