Nyheter

Nya projekt på 3bits Blueprint för e-handel och kundportal

För att kunna erbjuda en grund för e-handelsprojekt eller kundportal har vi skapat 3bits Blueprint. Tack vare att vi har gjort en genomtänkt paketering som täcker en stor del av de standardbehov man vanligtvis har kan vi hålla nere priset för lösningen.

3bits samarbetar med Wasa Kredit

Vi kan nu erbjuda alla 3bits projekt inom e-handel och kundportaler till en månadskostnad. Med Wasa Kredit mjukvarufinansiering får du tillgång till de senaste lösningarna medan du bevarar din likviditet. Du kan smidigt sprida ut kostnaderna över tid.

3bits Blueprint Kundportal - en kundunik och modern kundportal till ett fast pris

Vi kan nu erbjuda en modern kundportal som ägs och kontrolleras helt av dig som kund till ett tilltalande fast pris. Vi har inga licensavgifter per månad eller per användare. Anpassning av färg, form, fält och affärsinställningar ingår så att kundportalen passar er verksamhet. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande kundportal med många smarta funktioner.

3bits Guldpartner på D-Congress 2024

Den 6-7 mars träffas 3000 inom handeln återigen på Svenska Mässan för D-Congress. Nytt för i år är att talarprogrammet den första dagen i Kongresshallen utökas med ytterligare en scen. På torsdagen öppnar utställningen med över 100 utställare på plats och 7 scener med talare inom olika områden inom e-handeln. Huvudtemat för D-Congress 2024 är Innovation for Impact.

Tack för ett fint samarbete 2023

Det här året har gått i en rasande fart och vi ser fram emot att visa er en del av de projekt vi jobbar med nu och kommer att börja jobba med under 2024. Det är både nya kunder och kunder som vi har jobbat med under många år. Vi är glada att fortsätta att arbeta med plattformar och partners som vi har lång erfarenhet av och vi har även fått stifta bekantskap med nya spännande plattformar och partners.

HUIs julhandelsprognos 2023

Vi ser en ökning av besök på 3bits sidor om lasttester inför Black Friday och julhandeln där många handlare planerar för den stora shoppinghögtiden. I HUIs rapport för julhandeln 2023 anges en prognos att minskningen blir 3 % jämfört med föregående år. Dock har hushållens konsumtionsutrymme minskat mer, så spaningen är att julinköpen kommer att prioriteras, men att de kommer att planeras mer och inhandlas till en lägre peng.

Uppgradering av plattform

Att uppgradera en plattform kan kännas som ett stort och komplext projekt, men vi på 3bits har lång erfarenhet av att hålla en e-handelslösning up-to-date. Vi genomför flera sådana projekt varje år och med en genomtänkt process kan du vara trygg att din lösning är aktuell och bättre rustad.

Personlig inloggning för Textilhuset gör det enklare för kunderna

För att göra det enklare för kunderna har personlig inloggning skapats för Textilhusets webbshop. En uppskattad lösning för de som har uppdrag i flera olika verksamheter och smidigt kan beställa till flera. Och även för de kunder som har flera beställare som numera inte längre behöver dela konto utan kan ha egna kundvagnar och personliga lösenord.

Arbetsmarknadsdag på IT-Högskolan

I oktober anordnade IT-Högskolan återigen en av sina populära Arbetsmarknadsdagar där vi fick möjlighet att nätverka med intresserade studenter. Vi är mycket tacksamma för det långa samarbetet vi har där vi har fått chansen att anställa flera duktiga medarbetare genom åren.