Nyheter

Chalmers arbetsmarknadsdag DatE-IT 2018

Den 15 november är det dags för årets upplaga av arbetsmarknadsdagen DatE-IT på Chalmers i Göteborg. Det ger företag och de 2000 studenterna på Data, Elektro och IT möjlighet att träffas och nätverka.

Litium Accelerate 2018

I dag är 5 av oss på 3bits på Litium Accelerate i Stockholm, en heldag där både kunder och partners får inspiration från varandra. Litium storsatsar på förbättrat CMS, med bättre stöd för multimarket och -språk och ett helt nytt gränssnitt. I dag lanseras Litium 7!

D-B2B 2018

D-B2B, som anordnas av Svensk Digital Handel, flyttar till Elite Park Avenue i Göteborg där det den 9 oktober blir en hel dag med fokus på B2B-handeln.

Emeet i Göteborg 13 september

Den 13 september är det återigen dags för Emeet i Göteborg, en deltagarstyrd e-handelskonferens. 3bits är återigen sponsor.

3bits 10 år

10 år har gått sedan 3bits grundades och detta kommer vi att fira 5 juni. Vi stänger kontoret från lunch kl 12 för att börja fira dessa 10 år tillsammans!

D-Congress 2018

Den 8 mars 2018 arrangeras D-Congress – Nordens mötesplats för digital handel. Här kan du knyta värdefulla affärskontakter, lyssna på inspirerande föreläsare, ta del av den senaste forskningen inom e-handel och vässa kunskaperna om digital marknadsföring.

E-handelstillväxten 2017

När E-barometern för 2017 presenterades i februari kunde vi se att de höga förväntningarna för tillväxten levdes upp till. Under året var tillväxten 16 %, bara strax under prognoserna. Fortsätter det i den här takten kommer e-handelsförsäljningen att fördubblas på ca 5 år.

Automatiserat sårbarhetstest

I och med att GDPR ställer tydliga krav på att man säkrar upp sina system mot intrång och dataläckage så erbjuder vi en tjänst kring automatiserad kontroll av sårbarheter i webblösningar.