Nyheter

E-handel till en fast månadskostnad

Vi har tagit fram ett upplägg där vi kan erbjuda en fullt kundanpassad och integrerad e-handelslösning baserad på Litium, Omnium, Bizzkit eller nopCommerce till en fast hyreskostnad per månad. I detta upplägg hyr man lösningen på ett 3-årigt avtal och i priset inkluderas hela grundprojektet, löpande fixar och justeringar för till exempel nya browserkrav eller legala krav.

3bits för Musikhjälpen 2020

Vi på 3bits tycker att det är självklart att ingen människa ska lämnas utan vård. Ändå saknar så många runt om i världen grundläggande hälso- och sjukvård. Hjälp oss att tillsammans stötta Musikhjälpen 2020 och Radiohjälpen, bidra gärna med det du kan, ditt engagemang räddar liv.

inRiver-partner för bättre produktinformation

Vi på 3bits har under året blivit partner med inRiver som är en ledande leverantör av PIM-system. Vi ser fram emot flera spännande PIM-projekt tillsammans för att fortsätta utveckla partnerskapet och våra kunders affärer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur hanteringen av produktinformation kan förenklas.

Behöver ni snabbt komma igång med e-handel?

När allt fler av oss i Sverige ombeds att undvika fysiska butiker ökar behovet av att snabbt komma igång med en e-handelslösning om ni inte redan är där. Eller så behöver den förbättras för att växa med er.

Kundportaler - en webbaserad lösning med fördelar och möjligheter

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla kundportaler till våra kunder. I en tid när allt mer digitaliseras dyker kundportaler i olika former upp på fler och fler ställen. De blir också mer funktionella. En kundportal är på samma sätt som e-handel tillgänglig 24/7. Vi pratar ofta om att vi bygger lösningar som ska förenkla vardagen för våra kunder och deras kunder. Precis så är det med en kundportal.

Gerdmans ökade försäljningen med hyllkonfigurator

Med en nyutvecklad hyllkonfigurator har man på Gerdmans gjort det lättare för kunden att bygga ihop hyllsystem av Gerdmanshyllan. Med konfiguratorn sparar kunden tid och många fel undviks med ökad kundnöjdhet som följd. Att försäljningen dessutom ökat markant är en extra bonus för Gerdmans.

3bits Flow – en helhetslösning för e-handel

3bits Flow är ett One-Stop-Shop-koncept där vi tar ett helhetsgrepp för att få i gång eller förbättra er digitala affär. I konceptet ingår en komplett e-handel där vi hjälper till hela vägen, från A-Ö.

Partnerdag Svensk Digital Handel

Tack alla på Svensk Digital Handel och Svenska Mässan för en trevlig partnerdag på Gothia Towers. Vi ser fram emot D-Congress 2021 när vi förhoppningsvis kan mötas fysiskt igen för en inspirerande dag tillsammans.

Certifierade utvecklare Bizzkit

Nu har 3bits 4 certifierade utvecklare på Bizzkit. För oss i Sverige är e-handelsplattformen Bizzkit en ny bekantskap att jobba med, men danska Hesehus har levererat e-handelslösningar på den egenutvecklade plattformen Bizzkit sedan 2002.

Webbinarie - Juridik för e-handel - nya regler på gång

Välkommen att delta på ett webbinarie där vi på 3bits tillsammans med E-merge i Jönköping har bjudit in två av Advokatfirman Delphis experter på e-handelsjuridik, Agnes Hammarstrand och Anna Ersson, som berättar om vad ni behöver tänka på för att undvika juridiska minor när ni säljer online.