Nyheter

Karriärum på JTH 2019

Den 20 november arrangerar Jönköpings Tekniska Högskola sin årligen återkommande näringslivsdag - Karriärum. Mässan där 1500 ingenjörsstudenter kan nätverka med företag för att leta praktikplats, examensarbete och jobb.

Chalmers arbetsmarknadsdag DatE-IT 2019

Den 14 november är det dags för årets upplaga av arbetsmarknadsdagen DatE-IT på Chalmers i Göteborg. Det ger företag och de 2000 studenterna på Data, Elektro och IT möjlighet att träffas och nätverka.

Nytt partnerskap med Bizzkit

3bits och Bizzkit är nu partners för att skapa e-handelslösningar tillsammans. Bizzkit är en e-handelsplattform som använts i mer än 17 år och erbjuder stora möjligheter till att skräddarsy lösningen.

3bits öppnar kontor i Jönköping

3bits fortsätter att växa både på huvudkontoret i Göteborg, och nu även med ett kontor i Jönköping i början av november. Niklas Larsson kommer att arbeta som Affärsutvecklare inom e-handel och Gruppchef och kommer att få resurser att bygga ett nytt utvecklingsteam på plats i Jönköping.

3bits Guldpartner på D-B2B 2019

D-B2B, som anordnas av Svensk Digital Handel, är även i år på Elite Park Avenue i Göteborg där det den 8 oktober blir en hel dag med fokus på B2B-handeln.

Effektiv lösning med mindre manuellt arbete

Mölnlyckes system Minerva hjälper till att hantera all produktinformation från ett ställe. Den dynamiska och användarvänliga uppsättningen är en tidseffektiv lösning som gör det möjligt att leverera rätt information vid rätt tid. En stor fördel är konsekvent produktinformation över kanalerna.

Next Stop Gothenburg

Next Stop Gothenburg är ett projekt som initierats av Västsvenska Handelskammaren med mål att göra Göteborg mer attraktivt för studenter mot slutet av deras utbildning. Målet är att visa en spännande och snabbt växande stad fylld med attraktiva karriärmöjligheter.

Sommartider på supporten

Nu är det semestertider för många inklusive oss på 3bits. Vår support kommer därför att ha sommartider under vecka 28 till och med vecka 31, då supporten är bemannad 9-16.

D-Congress 2019

Den 7 mars anordnas D-Congress - Sveriges största e-handelsevent av Svensk Digital Handel på Svenska Mässan i Göteborg. Hela ekosystemet inom den digitala handeln i Sverige är samlade under en dag för att lyssna på inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter.