Nyheter

Tack för ett fint samarbete 2023

Det här året har gått i en rasande fart och vi ser fram emot att visa er en del av de projekt vi jobbar med nu och kommer att börja jobba med under 2024. Det är både nya kunder och kunder som vi har jobbat med under många år. Vi är glada att fortsätta att arbeta med plattformar och partners som vi har lång erfarenhet av och vi har även fått stifta bekantskap med nya spännande plattformar och partners.

HUIs julhandelsprognos 2023

Vi ser en ökning av besök på 3bits sidor om lasttester inför Black Friday och julhandeln där många handlare planerar för den stora shoppinghögtiden. I HUIs rapport för julhandeln 2023 anges en prognos att minskningen blir 3 % jämfört med föregående år. Dock har hushållens konsumtionsutrymme minskat mer, så spaningen är att julinköpen kommer att prioriteras, men att de kommer att planeras mer och inhandlas till en lägre peng.

Uppgradering av plattform

Att uppgradera en plattform kan kännas som ett stort och komplext projekt, men vi på 3bits har lång erfarenhet av att hålla en e-handelslösning up-to-date. Vi genomför flera sådana projekt varje år och med en genomtänkt process kan du vara trygg att din lösning är aktuell och bättre rustad.

Personlig inloggning för Textilhuset gör det enklare för kunderna

För att göra det enklare för kunderna har personlig inloggning skapats för Textilhusets webbshop. En uppskattad lösning för de som har uppdrag i flera olika verksamheter och smidigt kan beställa till flera. Och även för de kunder som har flera beställare som numera inte längre behöver dela konto utan kan ha egna kundvagnar och personliga lösenord.

Arbetsmarknadsdag på IT-Högskolan

I oktober anordnade IT-Högskolan återigen en av sina populära Arbetsmarknadsdagar där vi fick möjlighet att nätverka med intresserade studenter. Vi är mycket tacksamma för det långa samarbetet vi har där vi har fått chansen att anställa flera duktiga medarbetare genom åren.

Partnerskap med Contentful

Vi är glada att kunna meddela att vi har ingått partnerskap med Contentful för att kunna erbjuda ett CMS som komplement till vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start, om man väljer en plattform som saknar CMS.

Partnerskap med Omnium

Vi är glada att kunna berätta att vi ingått partnerskap med norska Omnium som är en av de marknadsledande plattformar som vi använder för vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start.

Unidents app ger enkel lagerpåfyllning och inventering med QR-koder

Unident vände sig till 3bits för att ta fram en app som via QR-koder scannar in varorna i webbshoppens varukorg, direkt från lagret på tandläkarklinikerna. Fram till nu har det varit en tidsödande process att se vad som behöver fyllas på i lagret och sedan söka upp dessa varor online. Det är även möjligt att enkelt inventera via appen.

3bits Guldpartner på D-Congress 2023

Den 8-9 mars 2023 är D-Congress tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Redan efter lunch på onsdagen presenteras ett starkt talarprogram i Kongresshallen följt av välkomstmingel. Utställningen öppnar på torsdagen med tid för nätverkande och talarprogram på inte mindre än 7 scener med olika fokus på e-handel.