Nyheter

Partnerskap med Contentful

Vi är glada att kunna meddela att vi har ingått partnerskap med Contentful för att kunna erbjuda ett CMS som komplement till vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start, om man väljer en plattform som saknar CMS.

Partnerskap med Omnium

Vi är glada att kunna berätta att vi ingått partnerskap med norska Omnium som är en av de marknadsledande plattformar som vi använder för vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start.

Unidents app ger enkel lagerpåfyllning och inventering med QR-koder

Unident vände sig till 3bits för att ta fram en app som via QR-koder scannar in varorna i webbshoppens varukorg, direkt från lagret på tandläkarklinikerna. Fram till nu har det varit en tidsödande process att se vad som behöver fyllas på i lagret och sedan söka upp dessa varor online. Det är även möjligt att enkelt inventera via appen.

3bits Guldpartner på D-Congress 2023

Den 8-9 mars 2023 är D-Congress tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Redan efter lunch på onsdagen presenteras ett starkt talarprogram i Kongresshallen följt av välkomstmingel. Utställningen öppnar på torsdagen med tid för nätverkande och talarprogram på inte mindre än 7 scener med olika fokus på e-handel.