Nyheter

Textilhuset punchout

Textilhusets punchout för e-handel via inköpssystem

För smidigare beställning för kunderna som behöver göra sin order genom deras eget inköpssystem utvecklades Textilhusets punchout-lösning så att de därifrån kan klicka sig vidare till e-handeln där de enkelt kan beställa ur det stora sortimentet som webbshoppen erbjuder.

Norce

Norce – ny plattformspartner

Vi på 3bits är glada att välkomna Norce som ny plattformspartner – en nordisk ledare inom SaaS för handel. Storm Commerce och Jetshop har gått ihop och jobbar nu tillsammans som Norce.

Cabletronic

3bits utvecklar en ny e-handel tillsammans med Cabletronic

Tillsammans med Cabletronic skapar 3bits en ny e-handelssajt baserad på Litium 8. Cabletronic är lokaliserade i Stockholm och är en ledande leverantör av produkter och lösningar inom bland annat AV, Broadcast, Medical, Event-Scen-Upplevelse och Processindustri.

D-Congress

Vinn biljetter till D-Congress 2022

Den 28 april är det äntligen dags att ses på D-Congress på Svenska Mässan igen! Vi har 2 fribiljetter till dagen, jobbar du med detaljhandel eller varumärke så gå in på vår LinkedIn eller Facebook för chansen att vara på plats.

3bits stödjer Sverige för UNHCR

3bits stödjer Sverige för UNHCR

Den 7 mars kl 15 ljuder Hesa Fredrik för att testa utomhusvarningen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, i Sverige. Vi har informerat alla medarbetare på 3bits att det bara är ett test av systemet som görs planerat 4 gånger om året. Men för våra vänner i Ukraina är det ingen övning när larmet ljuder.

Rörpojkarna

Rörpojkarna lanserar webbshop

I slutet av 2021 lanserades Rörpojkarnas e-handel som riktar sig till yrkesverksamma företag inom VVS-branschen, en renodlad B2B-handel. Rörpojkarna är ett anrikt företag i VVS-branschen. I mer än 65 år har de levererat material till Göteborgsregionen och övriga Sverige, men även till Danmark, Norge och Finland.