Nyheter

3bits söker medarbetare till teamet för test och teknisk support

3bits söker nu dig som vill ingå som en viktig del i utvecklingsprojekten, där du ansvarar för test av ny funktionalitet samt installationer. Hör av dig om du gillar att kombinera ditt intresse för teknik med att ge bra service och upprätthålla en god kontakt med kund.

3bits på arbetsmarknadsdagen DatE-IT 2014

Den 13 november är det dags för årets upplaga av arbetsmarknadsdagen DatE-IT på Chalmers i Göteborg. Det ger företag och de 2000 studenterna på Data, Elektro och IT möjlighet att träffas och nätverka.

3bits utsett till Superföretag av Veckans Affärer

Listan med Superföretag 2014, som presenteras av Veckans Affärer och Bisnode, är nu publicerad för tionde året i rad. 3bits är ett av 442 aktiebolag i Sverige som kvalificerat sig. Superföretagen är tydliga indikatorer på vad som går bra, utvecklas och expanderar inom det svenska näringslivet.

3bits återigen utsett till Gasellföretag av Di

Förra året utsågs 3bits till Gasellföretag av Dagens industri, och vi har nu fått bevis i år igen på att vi har en lönsam tillväxt och uppfyller kriterierna som Gasell 2014. Sverige behöver tillväxt och vi är alla väldigt tacksamma för att ta emot den uppskattning som det här innebär.

3bits ny inRiver-partner

3bits är numera partner med inRiver – marknadsledande inom Product Information Management (PIM).

Nyanställd utvecklare på 3bits

Innan sommaren gjorde Alexander Lundgren sitt examensarbete hos oss på 3bits och arbetar sedan början av september som utvecklare här med att skapa effektiva och stabila backend-lösningar.

Partnerdag för D-Congress

I början av september var vi på 3bits på Svenska Mässan på en inspirerande partnerdag för D-Congress som anordnas 12 mars 2015.

100 % nätnärvaro – konkurrensfördel för Ocado

På Nordic eCommerce Summit 20 maj bevakade Arvo med extra intresse föredraget av Sverker Lindbo, affärsutvecklingschef för Ocado i London. Ocado är i dag den största onlinematvaruaffären i världen.

Nordic eCommerce Summit 2014

Den 20-21 maj är det dags för Nordic eCommerce Summit på Stockholm Waterfront. I år finns inte 3bits med som utställare på NES, men ni har möjlighet att boka in ett möte med Ola eller Arvo under mässan om ni vill träffas.