D-Congress 2023 - Profitable Creativity

Den 8-9 mars 2023 är D-Congress tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Redan efter lunch på onsdagen presenteras ett starkt talarprogram i Kongresshallen följt av välkomstmingel. Utställningen öppnar på torsdagen med tid för nätverkande och talarprogram på inte mindre än 7 scener med olika fokus på e-handel.

D-Congress 2023 - Profitable Creativity - the ability to apply creative thinking to drive better results

Senaste åren har vår omvärld förändrats i allt snabbare takt. Tidigare sanningar och strategier verkar inte längre gälla. Utöver kraftig tillväxt förväntas även god lönsamhet. Du måste vara mer kreativ än någonsin tidigare. Kreativ i dina val av försäljningskanaler. I utvecklingen av din affärsmodell. I hur och var du engagerar dina kunder. Hur du bygger ditt varumärke. Och i ditt ledarskap. Lönsamhet och kreativitet står i fokus. Temat på D-Congress 2023 är därför Profitable Creativity – the ability to apply creative thinking to drive better results.

Missa inte en av höjdpunkterna från NRF när Jack Stratten, Head of Trends på Insider Trends och retailexpert, visar spännande analyser och spaningar hur den fysiska butikshandeln kan lära av e-handeln i Kongresshallen redan på eftermiddagen den 8 mars.

Vi på 3bits är som vanligt stolt guldpartner till D-Congress, ni hittar oss i monter G03:06 där vi gärna pratar e-handel och visar upp appen som vi byggt till Unident för enkel orderläggning och inventering direkt från lagret på tandläkarklinikerna. Förra året sålde eventet slut, missa inte att säkra din plats så ser vi fram emot att ses!

D-Congress by Svensk Handel