D-Congress 2017 - Nordens mötesplats för digital handel

  24 jan 2017

Den 9 mars 2017 arrangeras D-Congress – Nordens mötesplats för digital handel. Här kan du knyta värdefulla affärskontakter, lyssna på inspirerande föreläsare, ta del av den senaste forskningen inom e-handel och vässa kunskaperna om digital marknadsföring.

3bits på mässa

Är det något arrangemang du och dina kollegor inte får missa så är det D-Congress, tidigare Distanshandelsdagen. Här får du under en fullspäckad heldag möjlighet att träffa 3bits som är Guldpartner i år och över 100 utställare inom logistik, betalningslösningar, IT-system, marknadsföring och prata med experter som kan hjälpa ditt företag att utveckla er affärsverksamhet. På kvällen arrangeras en stor middag och fest.

Den digitala handeln utvecklas i ett tempo som vi tidigare inte har sett. Konkurrensen hårdnar såväl på den lokala som globala marknaden; nya lösningar och innovationer vad gäller teknik och marknadsföring skapar både möjligheter och utmaningar.

Hur ska ditt företag göra för att stärka och utveckla affärerna med hjälp av digitala lösningar? På D-Congress bjuds en rejäl dos kunskap, affärsnytta och ett fyrverkeri med inspiration. Ta med några kollegor så ni får ut maximalt av dagen! 

På D-Congress inspireras du av omvärlden, håller dig uppdaterad om den senaste tekniken och innovativa lösningar inom e-handel. I år är det program med 35 talare på 6 olika scener. Bland de inbokade talarna finns namn som Per Strömberg, VD på ICA Gruppen, Mike Saar på Theilgaard Mortensen, Henrik van den Worm på Facebook och Caroline Carlqvist på Zalando.

Läs mer om utställarna och de inspirerande talarna på de fyra scenerna samt köp din biljett om du inte redan har gjort det på www.dhandel.se. Följ eventet på #dcongress samt @digitalhandel på Twitter.

Hör av dig på sales@3bits.se om du vill boka in ett möte med oss under mässan, annars ses vi i monter H01:04 på Svenska Mässan i Göteborg.