3bits söker utvecklare med e-handelsintresse

3bits söker dig som brinner för teknik och som är intresserad av att arbeta med utveckling av e-handel i en kreativ och trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som är intresserad av e-handel och som vill vara med och utveckla moderna lösningar tillsammans med oss.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för teknik och som är intresserad av att arbeta med utveckling av e-handel i en kreativ och trevlig arbetsmiljö. Du kommer tillsammans med dina kollegor, utveckla kundunika e-handelssystem, till våra kunder runt om i Sverige. Vi arbetar i projektform där du och ditt utvecklingsteam bestående av arkitekter, projektledare, utvecklare, samt support och test, samarbetar för att skapa kundanpassade system. Utvecklingsarbetet görs i samråd med kund och varje lösning blir unik utifrån kundens önskemål. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i .NET, C#, SQL och Visual Studio. Har du tidigare arbetat i plattformar som Litium, EPiServer Commerce eller nopCommerce är detta mycket meriterande. Det är även bra om du har erfarenhet av SQL Server eller andra databaser.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av e-handel och som vill vara med och utveckla moderna lösningar tillsammans med oss. Som person är du social och tycker om att samarbeta och kommunicera med dina kollegor. Du är kreativ och driven och söker alltid lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera en slutprodukt med hög kvalitet. Vi tror att du är utbildad systemvetare eller har annan likvärdig utbildning, samt att du har relevant arbetslivserfarenhet. Hur många år du arbetat har mindre betydelse för oss, utan det är dina kunskaper och vad du gjort i tidigare tjänst/tjänster som räknas. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Tingstad, Ragn-Sells och My Academy i en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är självklart för alla anställda. För att vi liksom du ska utvecklas lägger vi även stora resurser på utbildningar, konferenser och intressant litteratur. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kommer att förekomma.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Omfattning på tjänst: Heltid
Lön: Fast lön  

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontakta Ola Linde, Gruppchef, 031-75 71 202.