Inspirationseftermiddag och AW på 3bits med Radar

Torsdagen den 2 februari kan vi hälsa välkomna till oss på 3bits på Lilla Bommen i Göteborg för en inspirationseftermiddag och AW. Vi har sett fram emot att få bjuda in till ett fysiskt event och hoppas att du och dina kollegor har möjlighet att komma och prata e-handel och hänga med oss.

Vi börjar kl 15 med lite mingel innan 3bits VD och medgrundare Stefan Winterlén presenterar några trender att hålla koll på samt hur 3bits jobbar för att kunna leverera morgondagens e-handel. Stefan har jobbat med e-handel sedan slutet av 90-talet och har drivit många projekt och sett hur kundresan och köpupplevelsen förändrats genom åren både inom B2B och B2C.

Vid 16 har vi bjudit in Radar Ecosystem som pratar om hur IT-Sverige påverkas i ett tufft geopolitiskt klimat. Radar är Nordens ledande leverantör av lokala och oberoende datadrivna insikter för IT-branschen. Nu pressas såväl leverantörer som IT-köpare av yttre faktorer som inte kan påverkas. Hur ska man agera enskilt som verksamhet och framför allt tillsammans i ett kund-leverantörsförhållande.

Avslutningsvis kör Niklas Larsson från vårt kontor i Jönköping ett pass om att driva e-handel med fokus kring hur man kan jobba med nyckeltal och driva trafik och sälj. Att vara e-handlare i dag ställer krav på detaljer och förståelse för all data. Hur kan man bäst utnyttja Googles gratisverktyg till sin fördel? Vilka KPIer är relevanta i dag och hur använder man dem bäst för att driva trafik till sin e-handel? Niklas jobbar som Affärsutvecklare inom e-handel och Gruppchef hos oss på 3bits, innan dess har han lång erfarenhet av e-handel, bland annat som E-handelschef på Scandinavian Photo.

Från kl 17 avslutar vi med en efterlängtad AW – kanske utmanar du oss i shuffleboard eller biljard – eller kan det bli en omgång rundpingis. Vi kan lova trevligt sällskap i kombination med god dryck och tilltugg.

Anmäl dig och dina kollegor i formuläret nedan eller skicka ett mail till sales@3bits.se så ser vi fram emot att ses på 3bits kontor på Lilla Bommen 5C den 2 februari kl 15!

När: 2 februari från kl 15

Var: 3bits kontor Lilla Bommen 5C i Göteborg

Har du bara möjlighet att vara med på AWn eller bara på inspirationseftermiddagen och inte AWn kan du skriva det i meddelanderutan. Har du behov av specialkost så glöm inte att skriva in det som meddelande.

Får du förhinder så meddela oss det via bekräftelsemailet så snart som möjligt.

Anmälan inspirationseftermiddag och AW på 3bits 2/2

Har du bara möjlighet att vara med på AWn eller bara på inspirationseftermiddagen och inte AWn kan du skriva det i meddelanderutan. Har du behov av specialkost så glöm inte att skriva in det som meddelande.

*
Inspirationseftermiddag och AW på 3bits