Kom och lyssna på 3bits erfarenheter av att bygga distribuerade system med NServiceBus

Den 6 maj kommer du att ha möjlighet att lyssna på 3bits erfarenheter av att bygga distribuerade system med NServiceBus. Anmäl dig till seminariet i Göteborg och få reda på varför vi använder NServiceBus för att lösa kundutmaningar, vilka system som vi har byggt för våra kunder, och vilka fallgropar som kan undvikas.

Stefan Winterlén, VD, och Martin Caspersson, Arkitekt, kommer att dela med sig av sin erfarenhet av att bygga distribuerade system med NServiceBus.

Den 6 maj 17:30 - 20:00 vid Lilla Bommen, Göteborg.

Anmäl er till eventet via Meetup, eller på vår eventsida. Förtäring kommer att finnas och antalet platser är begränsat. Välkomna!

Det finns några få platser kvar till seminariet. Alla som är där kommer att få tillgång till en videokurs på 2 dagar med Udi Dahans Advanced Distributed Systems Design. Glöm inte att registrera er via Meetup!

Stefan Winterlén Martin Caspersson

   Stefan Winterlén, VD          Martin Caspersson, Arkitekt

 

Particular

www.particular.net

Open source-projektet NServiceBus skapades 2006 av Udi Dahan. Projektet växte fram ur en kodbas som Udi använde hos sina kunder sedan 2003 för att bygga distribuerade system för flygindustrin. NServiceBus Ltd. grundades 2010 för att erbjuda tjänster och support till de tusentals kunder som använder NServiceBus som backbone i sina distribuerade system. Sedan 2013 är företaget verksamt under varumärket Particular Software som en del av expansionen att erbjuda sina produkter på en bredare plattform.