Nyheter

Vad som krävs för framtidens e-handel

Stefan och Niklas på 3bits pratar om vad som krävs för framtidens e-handel i ett filmat föredrag. De delar med sig hur man kan tänka för att inte låsa in sig i en lösning som inte fungerar för verksamheten att växa i. Allt för att vara beredd när e-handeln fortsätter att växa.

3bits för Musikhjälpen 2021

Vi på 3bits tycker att det är självklart att alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det tvingas just nu 160 miljoner barn i världen till barnarbete. Genom Musikhjälpen 2021 ökar vi tillsammans kunskapen och engagemanget för en värld utan barnarbete, 3bits insamlingsbössa är öppen hela december, tack för att ni är med och bidrar!

3bits på Marknadschefskongressen 2021

Nu har Stefan och Niklas spelat in seminariet till Marknadschefskongressen 19 oktober om Vad som krävs för framtidens e-handel, riktigt kul att få bjuda in er till vårt samtal!

3bits partner på D-Congress 2021

Den 28 oktober 2021 kan hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln äntligen träffas igen fysiskt på Svenska Mässan i Göteborg för att nätverka och ta del av de senaste insikterna inom e-handeln på D-Congress.

Litiums rapport – Scandinavian B2B Commerce 2021

Litium presentar resultatet av sin årliga undersökning av digital handel mellan företag, B2B, i en rapport. Som väntat är e-handel högt på agendan hos de flesta ledare på B2B-företag numera. De främsta drivkrafterna för digital handel är att förenkla administrationen och effektivisera försäljningen, men att möta kundbehov och kundförväntningar och förmågan att konkurrera rankas allt högre.

Vi växer och söker utvecklare både till Göteborg och Jönköping

Vi ser nu ett ökat tryck att verkligen sätta e-handeln högt på agendan och komma igång med satsningar. Denna ökning märker vi inte bara av hos befintliga och nya kunder utan även i mängden förfrågningar som kommer in. Detta är förstås jättekul och vi ser fram emot en fantastisk e-handelshöst. Vi behöver därför förstärkning med utvecklare till teamen både i Göteborg och Jönköping.

53 % tillväxt för e-handeln i Sverige under första kvartalet

När E-barometern för Q1 2021 presenterades var det som väntat en fortsatt hög tillväxttakt för e-handeln i Sverige. Hela 53 % jämfört med samma kvartal förra året. Större delen av första kvartalet 2020 levde vi utan större påverkan av Corona.