Nyheter

Vi hjälper till med att välja plattform

Att välja e-handelsplattform kräver både erfarenhet och kontakter med tänkbara plattformar för att kunna göra en komplett och effektiv utvärdering. Vi har över 16 års erfarenhet av detta och hjälper gärna till att ställa upp kravbilden mot funktionalitet i olika plattformar för att på så sätt skapa bästa möjliga beslutsunderlag för er satsning.

Nya projekt på 3bits Blueprint för e-handel och kundportal

För att kunna erbjuda en grund för e-handelsprojekt eller kundportal har vi skapat 3bits Blueprint. Tack vare att vi har gjort en genomtänkt paketering som täcker en stor del av de standardbehov man vanligtvis har kan vi hålla nere priset för lösningen.

3bits samarbetar med Wasa Kredit

Vi kan nu erbjuda alla 3bits projekt inom e-handel och kundportaler till en månadskostnad. Med Wasa Kredit mjukvarufinansiering får du tillgång till de senaste lösningarna medan du bevarar din likviditet. Du kan smidigt sprida ut kostnaderna över tid.

3bits Blueprint Kundportal - en kundunik och modern kundportal till ett fast pris

Vi kan nu erbjuda en modern kundportal som ägs och kontrolleras helt av dig som kund till ett tilltalande fast pris. Vi har inga licensavgifter per månad eller per användare. Anpassning av färg, form, fält och affärsinställningar ingår så att kundportalen passar er verksamhet. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande kundportal med många smarta funktioner.

3bits Guldpartner på D-Congress 2024

Den 6-7 mars träffas 3000 inom handeln återigen på Svenska Mässan för D-Congress. Nytt för i år är att talarprogrammet den första dagen i Kongresshallen utökas med ytterligare en scen. På torsdagen öppnar utställningen med över 100 utställare på plats och 7 scener med talare inom olika områden inom e-handeln. Huvudtemat för D-Congress 2024 är Innovation for Impact.